Etäleivontakurssi: Supersuklaapiirakka
- ti 17.2.2026 klo 17:30–19
- Verkossa, Teams
Tule leipomaan yhdessä supersuklaapiirakkaa – verkon välityksellä! Tilaisuus on osa vuoden 2026 Anafylaksiapäivää. Etäleivontaa ohjaa Pirkanmaan Allergia-, Iho- ja Astmayhdistyksen ruoka-allergianeuvoja ja kotitalousopettaja Ilona Mähönen.
Supersuklaapiirakka on pähkinätön, maidoton, munaton ja soijaton. Viljatuotteena voi käyttää ruokavalion mukaan vehnää, riisiä tai gluteenitonta jauhoseosta. Suklaapiirakan resepti on erityisen super siksi, että sitä pystyy muokkaamaan moneen eri ruokavalioon sopivaksi. Leivonnassa käytetään vettä, sokeria, tomusokeria, vanilliinisokeria, kaakaojauhetta, leivinjauhetta, maidotonta ja pähkinätöntä tummaa suklaata, maidotonta margariinia, ruokavalioon sopivaa hedelmä- tai marjasosetta ja ruokavalioon sopivaa jauhoa tai jauhoseosta. Jos edellä ilmoitetuissa raaka-aineissa on sellaisia, jotka eivät sovi ruokavalioon, voit silti ilmoittautua ja kysyä yksilöllisiä reseptimuokkauksia 10.2. mennessä.
Etäleivontaan voi osallistua lapsen kanssa tai itsekseen.
Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Tarvitset osallistumiseen Teams-valmiuden, kameran ja mikrofonin.
Suklaapiirakan leivontaan kuuluu odotteluvaihe, joka mahdollistaa juttelua osallistujien kesken.
Ilmoittautumisen kuittausviestissä saat reseptin, Teams-linkin ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen.
Etäleivontaan osallistuminen on maksutonta. Osallistujamäärä on rajallinen.
Osallistujien kesken arvotaan Dammenbergin suklaatuotepaketti.
Ilmoittautumisaika: 7.1.-13.2.2026.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: ruoka-allergia@pirkanmaanallergia.fi tai 045 235 2861.
