Tietosuoja ja saavutettavuus

Tietoa tietosuojasta jäsenellemme. Allergia-, iho- ja astmaliiton ylläpitämässä jäsenrekisterissä käsitellään tietosuojan alaisia henkilötietoja. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä löytyy liiton sivulta ja ao. tietosuojaselosteesta.

Rekisterinpitäjä/hallinnoija:
Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry
Y-tunnus 0276019-3
Mannerheimintie 107
00280 Helsinki
Liiton tietosuojavastaava on erityisasiantuntija Risto Heikkinen, risto.heikkinen@allergia.fi, 045 114 4459.

Tietoa tietosuojasta tilaisuuteen osallistuvalle. Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen toimintaan osallistuvista kerätään ilmoittautumisessa heidän itse antamiaan tietoja kuten nimi tai tarjoilujen takia mahdollinen erityisruokavalio. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä löytyy ao. tietosuojaselosteesta.

Rekisterinpitäjä:
Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys ry
Y-tunnus 0593549-7
Kyllikinkatu 9
33100 Tampere
Yhteyshenkilö: Terhi Hurme, allergia@kolumbus.fi, 044 339 5181.

Tietoa saavutettavuudesta. Yhdistyksemme kotisivut on tehty Yhdistysavaimella, joka täyttää saavutettavuusvaatimuksia hyvin. Sivut on julkaistu joulukuussa 2023. Niitä päivitetään jatkuvasti. Sivuille lisätyt kuvat ovat kuvituskuvia. Niiden saavutettavuus ei ole täydellistä esimerkiksi kontrastien osalta.

Huomasitko puutteen? Jos, niin ilmoita siitä meille sähköpostiosoitteeseen: allergia@kolumbus.fi

Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.
Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000