Vapaaehtoistoiminta Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksessä

Yhdistyksessämme toimii kymmeniä vapaaehtoistyöntekijöitä. Osa on aktiivisesti mukana kuukausittain, osa auttaa yksittäisen tapahtuman toteuttamisessa. Jos sinua kiinnostaa vapaaehtoistyö, ota yhteyttä yhdistyksen työntekijöihin:

- ruoka-allergia- ja anafylaksiatoiminta Ilona Mähönen, 045 235 2861

- muu toiminta Terhi Hurme, 044 339 5181

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Erilaisin sanoin ilmaistuja kiitostekstejä vapaaehtoisille.

Vapaaehtoistyötä voi tehdä monin eri tavoin. Mieti, missä asiassa ja kuinka paljon haluaisit osallistua. Yhdessä voimme etsiä sinulle sopivan tavan tulla mukaan.

Voit osallistua kanssamme jonkun tapahtuman tai tapahtumavierailun järjestämiseen. Vertaistapaamisessa salissamme voit toimia tilaisuuden vetäjänä tai hoitaa kahvituksen. Verkkotapaamisessa voit antaa vertaistukea omalla puheenvuorollasi tai toimia tilaisuuden vetäjänä.

Voit välittää tietoa tapahtumistamme omissa kanavissasi tai viedä mainoksen ilmoitustaululle tai allergiasairauksien oppaita omalle terveysasemallesi. Pyydä materiaalia yhdistyksemme toimistolta.

Kuka tahansa voi koska tahansa tehdä hyvän työn ja kertoa kahvipöydässä tai somekanavassaan allergiasairauksista ja toiminnastamme. Helppo tapa osallistua on tykätä, kommentoida tai jakaa yhdistyksen ja Erimenun somekanavissa julkaisuja eteenpäin. Yhdessä olemme vahvempia ja saamme allergioiden tieto-taitoa ja hyvää asennetta paremmaksi.

Kiitos, kun olet mukana!

Virkattu sini-valkoinen pääskymaskotti Paltsi alkutalven nurmikolla Suomen lipun kera.
Yhdistyksen maskotti on puhtaan ilman lintu Paltsi-pääsky, joka on vapaaehtoisemme virkkaama.