Bussimatka Tampereelta Vaihmalan Hoviin ja Visavuoreen

Keväinen retkemme alkaa Keskustorilta Vanhan kirkon edestä klo 10.15. Matkaan voi liittyä myös Koivistonkylän Prismalta klo 10.30.

Vaihmalan Hovi sijaitsee maalaismaisemassa Vanajaveden rannalla. Se on alun perin perustettu vuonna 1914 Lempäälän Kunnalliskodiksi, jollaisena se toimi 1980-luvulle. Vuodesta 2008 se on toiminut perheyrityksenä. Nautimme kartanossa noutopöytä-lounaan. Meille järjestetään myös lyhyt paikan esittely.

Vatsat täysinäisinä jatkamme seuraavaan kohteeseemme Visavuoreen. Se on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen ateljeekoti Valkeakoskella. Meille järjestetään siellä opastus, joka kestää 45 minuuttia. Kokonaisaika Visavuoressa on 1,5 tuntia. Kohteessa on useita rappusia.

Viimeinen pysähdys on kahvila Siirissä Lempäälässä kello kolmen nurkilla. Siellä on tarjolla paljon erilaisia herkullisia leivonnaisia. Kahvitarjoilu ei sisälly retken hintaan.

Jäseniltä ja perheenjäseniltä 60 €/hlö. Ei-jäsenhinta 70 €/hlö.
(Jos sinulla on museokortti, matkan hinnasta vähennetään 10 €. Kerro ilmoittautuessasi ja ota museokortti mukaan retkelle.)
Hinta sisältää: linja-automatkat, lounaan noutopöydästä, sisäänpääsymaksun ja opaspalvelut museossa sekä matkanjohtajan palvelut.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ryhmä on rajallinen. Sitova ilmoittautuminen 14.5. mennessä: allergia@kolumbus.fi tai 044 339 5181.

Kuvituskuvana Vaihmalan Hovin rakennus ylhäältä päin kuvattuna ja Visavuoren yksi huone vanhanajan kalusteineen ja tekstinä tilaisuuden aika ja paikka.