Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys ry 

Allergia- ja astmaneuvonta

044 339 5181

Ma - to klo 10 - 14
Terhi Hurme
Toiminnanjohtaja, sairaanhoitaja

Ruoka-allergianeuvonta

045 235 2861

Ma - to klo 10 - 14
Tuula Jokinen
Dieettikokki, restonomi(AMK)



Palaute

Otamme mielellämme vastaan kaikkea toimintaamme liittyvää palautetta!

  Tulevia tapahtumia

  • 03.05.2016, Tiistai - Harmaapantteri liikkeelle -tilaisuus
  • 04.05.2016, Keskiviikko - Sisukkaat, allergisten lasten vanhempien vertaistukiryhmä
  • 10.05.2016, Tiistai - Aikuisten astmaa sairastavien eli AIKA-kerho
  • 10.05.2016, Tiistai - Risto Räppäjä ja Sevillan saituri
  • 17.05.2016, Tiistai - Allergisten lasten vanhempien vertaistukiryhmä, Pirkkala
Näytä koko tapahtumakalenteri

  Ajankohtaista

  • Kannanotto ruoka-allergiamerkintöjen tarkentamiseksi
    Julkaistu 14.03.2016

  • Liity jäseneksemme tai lahjoita jäsenyys ystävällesi!
    Julkaistu 07.03.2016

Jäsenyys kannattaa

Liity jäseneksi!
Jäsenille tarjolla monenlaisia jäsenetuuksia.
Liittymislomakkeeseen

Kakku

Ruoka-allergia

Asiantuntijoiden laatimat nettisivut, joilla on tietoa ruoka-allergioista sekä siitä, miten ruokarajoitteet huomioiden voit laittaa ruokaa ja leipoa.

Tutustu tarkemmin
Kansallinen allergiaohjelma

erimenu.fi

Asiantuntijoiden päivittämä verkkopalvelu, josta voit etsiä tietoa erityisruokavalioihin soveltuvista ruokaohjeista ja tuotteista. Rekisteröitymällä voit suodattaa tietoa tallentamallasi ruokavaliolla.

Siirry palveluun
Kansallinen allergiaohjelma

erimeno.fi

Karttapohjainen ja yhteisöllinen verkkopalvelu, jonka avulla voit etsiä ja jakaa tietoa ruokarajoitteita ja esteettömyyttä huomioivista ruoka-, majoitus- ja matkailupalveluista. Voit valita eri suodatuskriteerejä.

Siirry palveluun
Anafylaksian hoito

Anafylaksian hoito

Anafylaksia on vakava yliherkkyysreaktio, joka alkaa äkillisesti, etenee nopeasti ja vaatii välitöntä ensiapua.

  Katso video   Titta på videon   Watch the video

Toiminta 2015

RAY avustaa ruoka-aineallergiaperheiden vertaistuki- ja virkistystoimintaa, ruoka-allergianeuvontaa ja -ohjausta, kohderyhmän edunvalvontaa sekä verkkopalveluiden ylläpitämistä.